miércoles, 4 de marzo de 2015

Estrès

El estrès consisteix es defineix com la reacció que pot tenir l'individu davant exigències i pressions laborals que no s'ajusten als seus coneixements i habilitats, i que posen a prova la seva capacitat per afrontar la situació.

Causes de Estrès

Les causes de estrès són diverses i poden tenir el seu origen en l'entorn o en nosaltres mateixos. Qualsevol succés que generi una resposta emocional pot causar estrès. Això inclou tant les situacions positives (el naixement d'un fill, casar-se ...) com les negatives (pèrdua d'ocupació, sobrecàrrega laboral, divorci, conflictes familiars ...).

Síndrome del Burnout

El síndrome de Burnout es defineix com un estat de completa fatiga física, emocional i mental, acompanyat d'una disminució de la capacitat de rendiment. El terme anglès burnout significa estar cremat. Les persones que pateixen aquest trastorn senten un esgotament extrem i, sovint, buit interior.

Cómo prevenir el burnout

Per prevenir-ho
Per a això, és important adoptar un estil assertiu davant els nostres companys i superiors per tal que les relacions laborals i el treball en si no es vegi deteriorat pels mals entesos.




No hay comentarios:

Publicar un comentario